16. decembar 2010.16. dec 2010.
IZVIĐAČI

PREDOSMU SMOTRU SIS

Gradski Savez izviđača Šapca najzad se skrasio u vrlo pristojnim prostorijama koje se nalaze u zgradi „Jubanke“, na trećem spratu, na početku ulice Vlade Jovanovića. Prostorije su obezbeđene uz pomoć grada Šapca
U nove prostorije svakodnevno se radi „punom parom“. Dolaze mnogi izviđači da se informišu, da nekoga susretnu, da se upoznaju sa organizacijom. U svim prostorijama na zidovima je mnogo fotografija sa raznih aktivnosti koje oslikavaju pedesetogodišnji rad šabačkih izviđača. Dolaze i novi izviđači da se detaljnije upoznaju sa organizacijom. Mnogi pokazuju veliko interesovanje za predstojeće zimovanje. Sve ove fotografije su najbolja propaganda izviđačkoj organizaciji.
Povećana aktivnost članstva u Gradskom savezu izviđača trenutno je vezana i za pripremu predstojeće Osme smotre Saveza izviđača Srbije, koja će se održati u Šapcu, na terenima Letnjikovca, od 10-20. avgusta 2011. godine. To je druga smotra izviđača Srbije na ovim terenima. Prva ovakva smotra, četvrta po redu, održana je pre dvadeset godina na terenima Krupnja uz učešće oko 3.000 izviđača, takođe u organizaciji izviđača Šapca.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa