27. april 2017.27. apr 2017.
ZA NOVE BODOVE I STARE DUGOVE
VATERPOLISTI U SUBOTU PROTIV VOJVODINE

ZA NOVE BODOVE I STARE DUGOVE

Partizan nije tri puta bolji od šabačkih vaterpolista, ali kada se uđe u „mašinu“ najvećeg vaterpolo kluba u državi, cena bude previsoka. Ipak, to je prošlost, a bliska budućnost Vojvodina, tim koji je (ne)zasluženo eliminisao Šapčane u prethodnom plej ofu
U drugom i trećem periodu derbija na Banjici, Šapčani su dozvolili da ih „osvoji“ ritam Partizana, „mašina“ kojoj nisu odoleli ni mnogi klubovi A1 Regionalne lige. Kada je tako, spasa nema. Može biti dobar na golu Aleksić, ali bez gola sa igračem više, šta je drugo, do bodovne nule, moguće? Sve će to biti samo ružno sećanje ako „padne“ Vojvodina za vikend. Trebala je da prethodnog proleća „potone“ u Šapcu, ostane u četvrtfinalu plej ofa. Bila je na „kolenima“, ali i miljenik sreće u petercima. Beše davno, no neki akteri ne zaboravljaju.
- Još nisam preboleo Vojvodinu i tu utakmicu prethodne sezone. Imali smo sve, osim sreće i malo više iskustva. Mislim da smo zaslužili prolaz, no to neka nam bude dodatni motiv. Primarni su bodovi u superligaškoj borbi. Oni dolaze motivisaniji nego ikada. Ispali su iz A1 Regionalne lige, stali u polufinalu Kupa i za njih je, dosadašnji deo sezone, potpuno neuspešan, moraju pokazati da vrede. Sigurno žele pobedu u Šapcu, ali mi dve godine uspešno branimo našu „tvrđavu“ – ističe Nikola Car, prvotimac Šapca.
TABELA: 1. Partizan 12; 2. C. Zvezda 9; 3. ŠABAC 9; 4. Vojvodina 9; 5. Valjevo 3; 6. Stari Grad 3.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa