16. decembar 2010.16. dec 2010.
RUKOMET: 14. KOLO SUPER LIGE ZA MUŠKARCE

IDEMO DALjE

Kolubara ““ Metaloplastika 29:25 (18:16)
Rukometaši Metaloplastike, počeli su sa serijom teških utakmica, i prava u nizu je bila u nedelju u Lazarevcu gde su snage odmerili sa trenutno prvoplasiranom ekipom Kolubare. Iako je ceo meč bio izjednačen, Šapčani nisu stigli do pobede zbog velikog broja promašenih šansi sa linije od šest metara.
- Sam podatak da je golman Kolubare odbranio 21 loptu i dva penala, govori sa kakvim šansama su se susretali naši igrači. Ostvarili smo odličnu igru u odbrani gde protivnik nije mogao da nas nadigra. Tu smo bili izuzetno dominantni. Njihov golman je na postavljenu odbranu odbranio samo pet lopti za 60 minuta, a ostalih 16 i dva sedmerca odbranjeno je sa linije od šest metara. Posle takvih promašaja, igrači iz suprotnog tima su iz kontre i polukontre uspeli da nam daju lake golove, rekao je trener Slavko Novaković.
Šapčani su u 57. minutu imali samo gol zaostatka, ali u trenutku izjednačenja, Miloš Mitrović je promašio gol iz čistog kontra napada, nakon čega su Lazarevčani povećali gol razliku.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa