4. maj 2017.4. maj 2017.
INTERNACIONALNO DRUŽENjE
KLUB PENZIONERA UNUTRAŠNjIH POSLOVA ŠABAC
PROSLAVIO PETNAEST godina RADA

INTERNACIONALNO DRUŽENjE

U okviru proslave jubileja, petnaest godina postojanja i rada, Klub penzionera unutrašnjih poslova Šabac prošlog četvrtka organizovao je i susret Asocijacije penzionera unutrašnjih poslova Srbije. Druženju su, osim kolega iz Srbije, prisustvovali i članovi bratskih udruženja iz Segedina (Mađarska), Sofije (Bugarska), Bijeljine i Zvornika (Republika Srpska).
- Za nas ovi susreti znače mnogo. Mi kada odemo u penziju želimo da nastavimo svoju aktivnost, saradnju, itd. Našli smo svoju šansu, svoje zadovoljstvo da u ovako organizovanom Klubu iskažemo svoja znanja i osećanja – rekao je Andrija Pantelić u ime Kluba penzionera unutrašnjih poslova Šabac.
Okupljenima su se pored predsednika Kluba Živojina Galonića obratili i izaslanik ministra, pomoćnik direktora policije Bogoljub Živković i predsednik Skupštine grada Šapca Nemanja Pajić. Tom prilikom Pajić je izrazio zadovoljstvo zbog prisustva velikog broja penzionera iz Šapca, cele Srbije, ali i zemalja u okruženju uz želju da se dosadašnja saradnja sa gradom nastavi i proširi.
Tokom druženja, na kome su nastupile i Vokalna grupa „Šapčanke“ i guslar Milutin Gvozdenović, predstavljena je i publikacija „Klub penzionera unutrašnjih poslova Šabac – Dnevnik 2002-2017“ u kojoj su prikazane sve aktivnosti Kluba, druženja, ali i radovi članova.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa