11. maj 2017.11. maj 2017.
PROMOTIVNE TURE NA PLANINU CER

Vikend u prirodi

Predstavnici Turističke organizacije Šabac održali su u Gradskoj kući konferenciju povodom plana promo tura na planinu Cer. U sklopu nove politike u oblasti turizma, Grad će nastaviti aktivnu promociju turističkog potencijala planine Cer.
-Promo ture na Cer, počele su 2016. godine, a kako se pokazalo veliko interesovanje, nastavljaju se i 2017. godine. Organizovaćemo ih u periodu od 14. maja do 1. oktobra. Naš osnovni cilj je da animiramo porodice sa decom kako bi posetili planinu Cer i proveli kvalitetan vikend u netaknutoj prirodi. Posetiocima će biti ukazana mogućnost da se upoznaju sa mitovima i legendama koje se vezuju za Cer, ali isto tako i sa bogatom istorijom ove planine – istakao je direktor Turističke organizacije Šabac Srđan Mitrašinović.
Izletnici će imati priliku da posetete vidikovce na Ceru i spomen-kompleks na Tekerišu. Takođe, biće im organizovan ručak u planinarskom domu, a u pratnji vodiča obići će sve interesantne i predviđene lokacije.
Grad Šabac obezbedio je polovinu troškova prevoza i usluge licenciranog vodiča. Cena celog aranžmana je 500 dinara po osobi, a za decu do 7 godina 200 dinara. Povratna karta po osobi, bez uračunatih troškova ručka iznosi 200 dinara. Prva promo tura organizovana je 14. maja, a zainteresovani detaljnije informacije mogu dobiti u prostorijama Turističke organizacije.
K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa