18. maj 2017.18. maj 2017.
VRTIĆ „ČIGRA“ PROSLAVIO DVANAESTI ROĐENDAN

OBOSTRANA RADOST DRUŽENjA

Ljubavlju, pažnjom, brigom više od jedne decenije zaposleni istrajavaju u vaspitno-obrazovnom radu sa najmlađima
Pre dvanaest godina, 12. maja, Vrtić „Čigra“ otvorio je svoja vrata za decu uzrasta od devet meseci do pet godina. Slučajno ili pak Božjom promišlju sve se desilo na dan Svetog Vasilija Ostroškog, zaštitnika dece. Od tada pa do danas ljubavlju, pažnjom, brigom zaposleni istrajavaju u vaspitno-obrazovnom radu najmlađih Šapčana.
- Velika je odgovornost brinuti o njima ali je isto toliko lepo družiti se sa njima, pratiti kako odrastaju. Prvi naši polaznici već su srednjoškolci. Ove godine su se svi javljali da kažu gde su se upisali. To je veoma lepo. Uvek nam se vraćaju. Tokom raspusta, kada prođu pored vrtića svrate. I dalje se družimo – rekla je vlasnica i direktorka vrtića Radmila Dabić.
Vreme od dvanaest godina brzo je prošlo. Neke nove generacije prošlog petka okupile su se da proslave dvanaesti rođendan vrtića uz neizostavnu tortu i svećice.
- Kad se vratimo unazad i pogledamo koliko je generacija prošlo, koliko dece, onda to baš i nije mali broj. Stalno im pružamo neke usluge, nešto novo, idemo na izlete, družimo se. Pokušavamo da im pružimo sve ono što roditelji zbog svog radnog vremena ne mogu – dodaje Rada.
Uz entuzijazam i veliku volju svoj posao obavljaju na najbolji mogući način, a sve u cilju kvalitetno provedenog dečjeg vremena.
- Deca nam se vraćaju, dovode svoje mlađe sestre, braću prijatelje. To je dokaz da vrtć lepo radi i da su roditelji zadovoljni. To nam je najveće priznanje za ovih dvanaest godina. Trudićemo se da to opravdamo i da budemo još bolji – obećala je Rada.
Vrtić „Čigra“ ima četiri grupe i to: jaslenu grupu od devet meseci do dve godine, stariju bebi grupu od dve do tri godine, grupu od tri do četiri i grupu od četiri do pet godina. Pored usluge celodnevnog odmora u ponudi je i noćno čuvanje, čuvanje vikendom, pa čak i tokom slavlja kada roditelji nemaju kome da povere svoju decu.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa