Info

25. maj 2017.25. maj 2017.
JAVNO PREDUZEĆE “INFRASTRUKTURA – ŠABAC”

RADOVI NA TROTOARU U ULICI POPA KARANA

Javno preduzeće “Infrastruktura – Šabac” investitor je radova na rekonstrukciji trotoara u ulici Popa Karana čija je vrednost radova oko milion i po dinara.
U pitanju je 300 metara trotoara u ulici u kojoj se nalazi Šabačka bolnica. Oštećen stari trotoar biće zamenjen novim koji će promeniti dosadašnji izgled ove ulice.
- Ova rekonstrukcija se obavlja u sklopu redovnog održavanja gradskih trotoara. Trotoar u ovoj ulici je bio u lošem stanju i ovom rekonstrukcijom povećaćemo i bezbednost pešaka kojih ima mnogo u ovoj frekventnoj ulici – izjavio je Milan Vasić, direktor JP “Infrastruktura – Šabac”.
Prema njegovim rečima, značajan deo sredstava iz budžeta opredeljeno je za infrastrukturne radove, kao i za radove u šabačkoj industrijskoj zoni. Radovi na opremanju industrijske zone su od velike važnosti s obzirom na najveću investiciju u Srbiji koja se sprovodi u Šapcu, a tiče se izgradnje fabrike “Jazaki”.
- Glavni deo sredstava je opredeljen za tu zonu što je i očekivano, jer se planira otvaranje velikog broja novih radnih mesta, ali i dolazak novih investitora – dodao je Vasić.
Izvođač radova u ulici Popa Karana je šabačka firma “Refleks”, koja je na javnom tenderu dala najpovoljniju ponudu. Završetak radova je planiran u narednih nekoliko nedelja.
N. K.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa