25. maj 2017.25. maj 2017.
NOVOSTI IZ AUTO-CENTRA PETROVIĆ

Nadmašiti rezultate prethodnika

Auto-centar Petrović, ovlašćeni serviser i prodavac Volksnjagen vozila za Mačvanski okrug, u svojoj ponudi sada ima i model iz porodice privrednih vozila, novi Crafter. Crafter je sto odsto samostalan Volksnjagen-ov projekat. Potpuno nova fabrika, namenjena isključivo za proizvodnju novog Crafter, izgrađena je u mestu Njrzesnia u Poljskoj.
Crafter sada ima jasan cilj da nadmaši rezultate svojih prethodnika. Shodno tome, vozilo je kompletno redizajnirano i napravljeno uz svrestranu pomoć samih kupaca Volksnjagen privrednih vozila. Odlikuje ga Volksnjagen DNK koji krasi i ostale modele iz game. U ponudi su četiri osnovna modela: Furgon, Kombi, Šasija, i Šasija sa duplom kabinom.
Nešto više o specifikacijama ovog izuzetnog modela, za “Glas Podrinja” rekao je prodajni savetnik Auto-centra Petrović, Nenad Živanović.
- U ponudi su dva međuosovinska rastojanja, tri dužine vozila, kao i tri visine vozila. Umesto dosadašnjih, maksimalna bruto težina vozila je do 5,5 tona. Moguće je poručiti vozila i sa prednjim i sa zadnjim pogonom ali i vozila sa pogonom na svim točkovima. Takođe ga odlikuje novi dizajn 2.0 TDI EU6 motora, snage od 75 do 100 knj. U ponudi je i osmostepeni automatski menjač na motorima od 103 knj i 130 knj. Dostuni su i novi brojni sistemi asistencije kao što je adaptivni tempomat, Lane Assist, automatska kočnica za sprečavanje lančanih sudara i pomoć pri parkiranju i Side Protection – istakao je Nenad Živanović.
Kao potpuno novi projekat brenda VNj privrednih vozila, Crafter nudi transparentna rešenja orijentisana ka korisnicima i vrhunski odnos cena-kvalitet. Specijalan dizajn konstruisan u skladu sa zahtevima i potrebama kupaca, čini ga najboljim komercijalnim vozilom u svojoj klasi.
K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa