1. jun 2017.1. jun 2017.
KONFERENCIJA POVERENIŠTVA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

POJAČANI NA DVA NIVOA

Povereništvo Srpske napredne stranke održalo je u subotu konferenciju za medije na kojoj je saopšteno da će odlukom predsednika Stranke, Aleksandra Vučića, funkciju poverenika, uz Aleksandra Pajića, obavljati i Boban Birmančević.
Birmančević je izrazio nadu da će u narednom periodu od SNS u Šapcu napraviti najjsnažniju organizaciju koja će biti baza svima koji žele dobro gradu i Republici.
-Mi smo našim sugrađanima u prethodnom periodu obećali da ćemo Šabac vratiti na pravi put, odnosno da će na vlasti u Šapcu biti ljudi koji mogu da podignu grad na viši nivo od onog na kom se sada nalazi. Ovaj Gradski odbor je dovoljno snažan da sprovede promene, istakao je Birmančević.
Aleksandar Pajić je naveo da je predsednik GO Demokratske stranke dr Milan Simić podneo ostavku na ovu funkciju, a da “veliki broj odbornika vladajuće koalicije želi da uđe u Odborničku grupu SNS”.
Na konferenciji je rečeno da će odbornica Pobede za Šabac, Valentina Tešić, nadalje biti odbornik SNS, a kao razlog je izneto neslaganje sa politikom koju vodi vladajuća koalicija.
M.M.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa