23. decembar 2010.23. dec 2010.
PRVI FINALISTA „FARME“

MARIJAN ĆE POBEDITI

Rođen je 1958. godine u Zemunu. Završio je Višu školu organizacije rada. Živi u Novim Karlovcima kod Inđije sa svojom suprugom Javorkom. Zemljoradnik i političar, predsednik Narodne seljačke stranke
Farmerska groznica trese Srbiju ovih dana kako se finale na najpoznatijem imanju u Lisojevićima bliži kraju. Sa svih strana pljušte komentari o učesnicima tako da se narod podelio u tabore pa se posmatraču sa strane čini da je vreme predizbornih kampanja. Učesnici farme imali su dovoljno vremena da u poslednja tri meseca pokažu svoje pravo lice dok se trka za novcem nastavlja. Većina je upravo ušla iz tog razloga ali ima i onih kojima je cilj da se pokažu prave vrednosti srpskoga seljaka.
Jedan od njih i jedini je Marijan Rističević, predsednik Narodne seljačke stranke. Mnogi ga se sećaju tokom demonstrativnog dovoženja izbornog materijala traktorom ali za one koji redovno prate dešavanja na farmi postao je primer čoveka iz naroda, vrednog, sposobnog, patrijahalno vaspitanog, spremnog da se prihvati svakog posla.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa