Info

30. decembar 2010.30. dec 2010.
NA KONKURSU „UNILjA -e“ POBEDILA UČENICA OŠ „STOJAN NOVAKOVIĆ“ IZ ŠAPCA

ČAROLIJA TIJANINE MAŠTE

Na nagradnom dečjem kreativnom konkursu, koji je raspisala osiguravajuća kompanija „UNIKA“, a koji je podrazumevao takmičenje u oslikavanju ukrasnih novogodišnjih kugli, prvu nagradu i ček od 10.000 dinara osvojila je Tijana Stepanović , učenica Osnovne škole „Stojan Novaković“iz Šapca. Nagrade u vidu novogodišnjih paketića dobilo i 45 učenika ove škole. Nagrade uručili predstavnici kompanije u svečanom prazničnom ambijentu, u četvrtak, 23. decembra. Sav prihod od prodatih kugli namenjen je Prihvatilištu za nk
U prijatnoj prednovogodišnjoj atmosferi u Osnovnoj školi „Stojan Novaković“ u Šapcu, predstavnici kompanije „UNIKA“ uručili su prvu nagradu i ček u iznosu od 10.000 dinara Tijani Stepanović, učenici drugog jedan razreda ove škole. Nagrade u vidu novogodišnjih paketića dobili su i učenici koji su učestvovali na konkursu, njih 45, a koji pohađaju drugo jedan i četvrto šest odeljenje kod učiteljica Jasmine Janković-Kojić i Snežane Stojićević.
Pravila konkursa precizirala su da učenici oslikavaju novogodišnje ukrasne kugle. Cilj kompanije koja je pokrenula ovu akciju bio je da razvije kreativnost osnovaca i da ih primamljivim nagradama motiviše da u što većem broju učestvuju na konkursu. Istovremeno, procenjeno je da će se prodajom ovih kugli prikupiti znatna materijalna sredstva koja će biti usmerena za pomoć Prihvatilištu za nezbrinutu decu u Beogradu.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa