22. jun 2017.22. jun 2017.
I NOVI ČLANOVI
KONTSTITUTIVNA SEDNICA GRADSKOG ODBORA DS U ŠAPCU
UZ NOVO RUKOVODTSVO

I NOVI ČLANOVI

Novoizabrani Gradski odbor Demokratske stranke u Šapcu održao je konstitutivnu sednicu.
Na nedavnim neposrednim izborima, članovi DS u Šapcu izabrali su Dušana Kostadinovića za predsednika, kao i 23 stalna člana Odbora. Na konstitutivnoj sednici izabrani su potpredsednici – Vladimir Jekić, Aleksandar Stanković, Dejan Živanović i Dragica Petrović. Za generalnog sekretara izabrana je Suzana Ivanović i za portparola Odbora Jelena Lazić.
Predsednik Gradskog odbora DS u Šapcu Dušan Kostadinović zadovoljan je završenim izbornim procesom, kao i početkom rada novog saziva Odbora.
- Spremni smo za sve izazove pred kojima se nalazimo. Posle održanih izbora smo još organizovaniji i imamo nameru da i ubuduće opravdamo epitet jedine stranke koja predstavlja branu jednoumlju i kontratežu stranci na čijem se čelu nalazi Aleksandar Vučić – istakao je Kostadinović.
Sednici je prisustvovala i Tamara Tripić, potpredsednica DS.
- Stranka se sa novim ljudima, idejama i rešenjima priprema za sve izbore koji nam predstoje. Gradski odbor DS u Šapcu je jedan od najboljih u Srbiji i sigurna sam da će tako biti i u budućnosti – rekla je Tripić.
Na konstitutivnoj sednici Gradskog odbora DS ovoj stranci je pristupilo više od deset novih članova i to uglavnom mlađih ljudi.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa