30. decembar 2010.30. dec 2010.
REČ PREDSEDNIKA OPŠTINE KRUPANj DR SAVE DORIĆA

OSNOVNI USLOV, DOBRI PUTEVI

U toku 2010. godine, započela je ili izvršena realizacija projekata iz različitih oblasti od infrastrukturnih do socijalnih. Vrednost tih projekata je oko 100 miliona dinara. Za opštinu Krupanj sa vrlo skromnim budžetom to predstavlja izuzetan rezultat. Napravljeni su značajni kontakti, oslobodili smo se nekih predrasuda, stekli potrebna znanja, podigli ukupne kapacitete opštine i stvorili uslove za brži razvoj opštine u narednom periodu, ističe Dorić
Iz sredstava Nacionalnog investicionog plana realizovana su dva projekta i to izgradnja opštinskog puta Ograđenica u mesnoj zajednici Cerova u dužini 2,2 km i vrednosti radova 21.687.855,00 dinara. Uvođenje izvođača radova u posao izvršeno 21.07.2010. godine. Projekat je završen u ugovorenom roku.
Realizacija ovog projekta će direktno uticati na poboljšanje uslova za privređivanje poljoprivrednika sela Cerova i Dvorska. Uravnoteženi razvoj seoskih sredina moguće je postići podizanjem nivoa kvaliteta života na selu. Razvoj putne infrastrukture je prvi i osnovni uslov. Projekat je realizovan na veliko zadovoljstvo rukovodstva lokalne samouprave, investitora i svih stanovnika mesne zajednice CerovaBrštica.
Drugi nesumnjivo najznačajniji projekat za opštinu Krupanj, koji je finansiran sredstvima NIP-a je „Rekonstrukcija glavne ulice“. To je projekat kojim se uređuje uže jezgro grada i stvaraju poboljšani uslovi za poslovanje na tom prostoru, kao i podiže imidž grada i povećava privlačenja turista i posetilaca.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa