22. jun 2017.22. jun 2017.
POSLE RUŠENjA GRADNjA
RADOVI NA STADIONU MAČVE

POSLE RUŠENjA GRADNjA

Radovi na izgradnji zapadne tribine su startovali. Unutrašnje prilagođavanje prostorija superligaškim uslovima u punom je jeku. Raspisani tenderi za stubove reflektora i preostale elektroradove
Kada je vremenski cajtnot, vreme prolazi, čini se, još brže. Start Super lige sve je bliži, tačno mesec dana nas deli od početka nove sezone. Paraleleno sa pripremama Mačve za start, priprema se i stadion da već od prve utakmice ugosti rivale “provincijskog Urugvaja”.
Unutrašnji radovi, odnosno poslovi na prilagođavanju svlačionica, sala za masažu i propratnih prostorija koje zahteva ovaj rang takmičenja, odvijaju se, ističu u JP “Infrastrukura”, prema planovima. Neophodan budžet za ovaj segment je oko 2,5 miliona dinara.
Posle rušenja stare i pripremanja terena, počeli su i radovi na izgradnji nove tribine. “Novi zapad”, u prvoj fazi obuhvatiće prostor u širini upravne zgrade i tribine, biće smeštene ispod natkrivenog dela. Plan je da sve bude spremno do početka sezone 22. jula.
- Najvažniji deo radova upravo je tribina i ona je preduslov da igramo u Šapcu od početka lige. Raspisani su tenderi za električne stubove i preostale elektroradove. Ponude za stubove otvaraju se 12. jula, a nešto kasnije za preostale elektroradove – ističe Milan Vasić direktor JP “Infrastruktura Šabac”.
Semafor i sijalice za reflektore ne ulaze u cenu i njih će klub dobiti kao donaciju. U zbiru izdvojenih sredstava, rekonstrukcija stadiona zahtevaće oko 45 miliona dinara.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa