22. jun 2017.22. jun 2017.
BARAŽ ZA MEĐUOPŠTINSKE LIGE

KOMPLIKOVAN ALGORITAM

Tek ishod meča “Borca” iz Vladimiraca i lešničke “Vidojevice” daće konkretne parove u borbi za popunu međuopštinskih liga. U “Mačvi” sve jasno, u “Pocerini” i “Jadru” preovlađuju uslovne varijable
Naredne sezone u MOL “Mačva” igraće vicešampion Opštinske lige “Bogatić” FK “Sloboda” (Salaš Crnobarski) ili će u njemu opstati “Drina” Badovinci. Ova dva tima odmeriće snagu tokom vikenda u Vladimircima i dati odgovor na poslednje pitanje u Mačvi.
U preostale dve grupe ovog ranga čeka se ishod baraža za popunu Okružne lige. U slučaju da Vladimirčani obezbede opstanak, “Rankovac” (Nakučani) odigraće utakmicu sa boljim iz plej of meča drugoplasiranih iz OL “Vladimirci” i “Pocerina”, FK “Provo 2015” – FK “Korman”. Ukoliko pobedi “Vidojevica” i tako obezbedi plasman u Okrug, umesto “Rankovca”, pobednika meča Korman - Provo 2015, očekuje OFK “Jelen”. Slične “komplikacije” su i u grupi “Jadar”. „Mladost“ iz Brezjaka svakako očekuje utakmica, a rival još nije poznat. Ako Lešničani ostvare promociju, mesto u MOL “Jadar” „Mladost“ moraju tražiti protiv “Cerove”, a u slučaju neuspeha “Vidojevice” njihov protivnik FK “7. jul” (Bela Crkva).
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa