29. jun 2017.29. jun 2017.
NESAVESNI VOZAČ UDARIO DEVOJKU NA
OBILAZNOM PUTU

SAMO JE PRODUŽIO

Milicu Šerek je u nedelju nešto pre 10 sati ujutru, dok je vozila bicikl, na Obilaznom putu udario auto. Vozač je produžio dalje bez stajanja. Povređenoj devojci ne samo da pomoć nije pružio vozač koji je izazvao nezgodu, nego ni bilo ko od drugih vozača koji su prolazili. Milici je pukao butni mišić, a počinilac još nije uhvaćen.
-Išla sam iz pravca ulice Maksima Gorkog ka Čaviću do arteske vode, propisno, desnom stranom. Odjednom sam osetila jak udarac i pala sam na put, a bicikl se prevrnuo na mene. Okrenula sam se i samo uspela da vidim da se radi o sivom Golfu “dvojci” ili “trojci”, tablice nisam videla. Vozač je samo produžio dalje. Svi koji su prolazili vozilima videli su me kako ležim na putu, ali niko nije stao da mi pomogne. Pritrčao mi je samo čovek iz dvorišta preko puta i podigao me da sednem, objašnjava Milica.
Ultrazvukom je utvrđeno da je kvadriceps, butni mišić pukao 60 odsto. Milici je rečeno da će pokušati lečenje fizikalnom terapijom i lekovima, ali da ne mogu potpuno da isključe mogućnost operacije.
Iz Urgentnog prijema Opšte bolnice su pozvali policiju, koja je ustanovila da Milica nije bila pod dejstvom alkohola.
-Osećam se užasno. Pored toga što trpim bolove, nesposobna sam da obavljam svakodnevne obaveze. Nadam se samo da će ga uhvatiti dok još nekog ne povredi, kaže dvadesettrogodišnja Šapčanka.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa