Info

6. jul 2017.6. jul 2017.
ZAVRŠAVA SE ASFALTIRANjE KA JAZAKIJU

VREDNOST RADOVA 11 MILIONA

Početkom nedelje asfaltiran je poslednji deo ulice koja vodi ka kompaniji „Jazaki“, u Severozapadnoj radnoj zoni u Šapcu. Ulica sa radnim nazivom Nova 7 konstruisana je i predviđena za teretna vozila i tešku teretnu mehanizaciju.
Prema rečima Miodraga Filipovća, rukovodioca Sektora za izgradnju grada Šapca, vrednost radova je blizu 11 miliona dinara.
- Dužina saobraćajnice je 310 metara, širina je šest metara. Prema ugovornoj obavezi koju prema japanskoj firmi ima Grad Šabac, prošlog vikenda smo asfaltirali deo parkinga za „Jazaki“. Pored ovih radova, u toku su pripremni radovi za asfaltiranje preostalog dela deonice ka ovoj firmi. Očekujem da će u toku ovog meseca svi ovi radovi biti privedeni kraju, čime će biti ispunjene obaveze koje ima Grad Šabac prema japanskoj kompaniji - kazao je Filipović.
On je podsetio na važnost izgradnje ovako velike firme u gradu, jer je u planu da „Jazaki“ zaposli 1.700 novih radnika, od kojih će do kraja ove godine njih 400 već početi da radi u kompaniji u Šapcu.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa