30. decembar 2010.30. dec 2010.
Na plivačkim mitinzima u Srbiji

RAZIGRANI DELFINI

Najnoviji uspesi Plivačkog kluba “Delfin“ iz Šapca još jednom su pokazali da je entuzijazam mladih šabačkih plivača, koji treniraju bez zatvorenog plivačkog bazena u svom gradu, bez premca u ovom baznom sportu
Na tradicionalnom plivačkom mitingu “Deda Mraz“ prošle subote u Novom Sadu, među 30 najboljih klubova i više od 500 takmičara iz Srbije, mlađani članovi Plivačkog kluba “Delfin“ iz Šapca postigli su značajne rezultate.
Luka Poznanović (99), u trci na 100 metara leđnim stilom, zauzeo je sedmo mesto sa ličnim rekordom 1, 27, 20. Po prvi put na ovako jakom takmičenju, plivala su i deca iz “Delfinove“ škole plivanja. Veoma dobro su plivali Katarina Cvejić (00), Dušan Ivanović (00), Stefan Ivanović (03), Ignjat Berić (00) i Mihailo Ilić (00).
I na prethodnom plivačkom nadmetanju na Vračaru, u Beogradu, sedam dana ranije, mladi delfini iz Šapca ostvarili su izvanredan uspeh, osvojivši i jednu bronzanu medalju. U, takođe jakoj konkurenciji najuspešnijih plivačkih klubova u zemlji, pet plivača “Delfina“ osvetlalo je obraz i svom klubu i gradu Šapcu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa