Berza

  • aero 900 ▲ 3,69%
  • ikrbg 70 ▲ 40,00%
  • jesv 6.002 ▼ -7,66%
  • niis 605 ▲ 1,00%
  • rso16142 114,63 ▼ -0,90%
  • stotn 125 ⚫ 0,00%
(20. jul 2017.)
BOKS

PRILIKA ZA PRVE KORAKE

Nedavno je Bokserski savez Srbije (BSS) ukazao čast šabačkom klubu “Mačva” vrednujući na pravi način uspehe dva juniora Semiza Aličića i Rada Joksimovića, uvrstivši njihova imena na spisak reprezentativaca u ovoj uzrasnoj kategoriji. Njih uskoro očekuju borbe na Vojvođanskoj zlatnoj rukavici. Uspesi pomenutih boraca kao i drugih mladih boksera Mačve u Ligi mladih Vojvodine i na međunarodnim revijama primer su koji mogu slediti budući predstavnici plemenite veštine. Priliku da naprave prvi korak u ovom drevnom sportu zainteresovani imaju u besplatnoj školi boksa BK “Mačva”. Pod rukovodstvom trenera Slobodana Mitrovića i Miladina Pejkića, svakog dana od 10 do 17 sati, u prostorijama kluba na Starom gradu obavlja se upis novih članova.
- Masovnost je preduslov stvaranja šampiona. Kao klub mnogo pažnje poklanjamo radu škole i cilj je da stvorimo kvalitetne borce, prave sportiste. Šabac je poznat u svetu boksa baš zahvaljujući izdancima svoje škole – rekao je trener Mitrović.
- Daćemo sve od sebe da do kraja godine stvorimo uslove za takmičnje u Regionalnoj ligi. Šapčani vole boks i hoćemo da im donesemo vrhunske borbe u naš grad. Grad nas je i do sada podržavao, nadamo se da će nastaviti i ubuduće. Verujem da smo poverenje opravdali rezultatima. Drugi smo ekipno u Ligi Vojvodine, a na pojedinačnim prvenstvima osvojili smo pet zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu medalju – dodaje direktor kluba Dragan Petrović.
D. B.

Najnoviji broj

28. maj 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa