Info

20. jul 2017.20. jul 2017.
BOKS

PRILIKA ZA PRVE KORAKE

Nedavno je Bokserski savez Srbije (BSS) ukazao čast šabačkom klubu “Mačva” vrednujući na pravi način uspehe dva juniora Semiza Aličića i Rada Joksimovića, uvrstivši njihova imena na spisak reprezentativaca u ovoj uzrasnoj kategoriji. Njih uskoro očekuju borbe na Vojvođanskoj zlatnoj rukavici. Uspesi pomenutih boraca kao i drugih mladih boksera Mačve u Ligi mladih Vojvodine i na međunarodnim revijama primer su koji mogu slediti budući predstavnici plemenite veštine. Priliku da naprave prvi korak u ovom drevnom sportu zainteresovani imaju u besplatnoj školi boksa BK “Mačva”. Pod rukovodstvom trenera Slobodana Mitrovića i Miladina Pejkića, svakog dana od 10 do 17 sati, u prostorijama kluba na Starom gradu obavlja se upis novih članova.
- Masovnost je preduslov stvaranja šampiona. Kao klub mnogo pažnje poklanjamo radu škole i cilj je da stvorimo kvalitetne borce, prave sportiste. Šabac je poznat u svetu boksa baš zahvaljujući izdancima svoje škole – rekao je trener Mitrović.
- Daćemo sve od sebe da do kraja godine stvorimo uslove za takmičnje u Regionalnoj ligi. Šapčani vole boks i hoćemo da im donesemo vrhunske borbe u naš grad. Grad nas je i do sada podržavao, nadamo se da će nastaviti i ubuduće. Verujem da smo poverenje opravdali rezultatima. Drugi smo ekipno u Ligi Vojvodine, a na pojedinačnim prvenstvima osvojili smo pet zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu medalju – dodaje direktor kluba Dragan Petrović.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa