20. jul 2017.20. jul 2017.
BOKS

PRILIKA ZA PRVE KORAKE

Nedavno je Bokserski savez Srbije (BSS) ukazao čast šabačkom klubu “Mačva” vrednujući na pravi način uspehe dva juniora Semiza Aličića i Rada Joksimovića, uvrstivši njihova imena na spisak reprezentativaca u ovoj uzrasnoj kategoriji. Njih uskoro očekuju borbe na Vojvođanskoj zlatnoj rukavici. Uspesi pomenutih boraca kao i drugih mladih boksera Mačve u Ligi mladih Vojvodine i na međunarodnim revijama primer su koji mogu slediti budući predstavnici plemenite veštine. Priliku da naprave prvi korak u ovom drevnom sportu zainteresovani imaju u besplatnoj školi boksa BK “Mačva”. Pod rukovodstvom trenera Slobodana Mitrovića i Miladina Pejkića, svakog dana od 10 do 17 sati, u prostorijama kluba na Starom gradu obavlja se upis novih članova.
- Masovnost je preduslov stvaranja šampiona. Kao klub mnogo pažnje poklanjamo radu škole i cilj je da stvorimo kvalitetne borce, prave sportiste. Šabac je poznat u svetu boksa baš zahvaljujući izdancima svoje škole – rekao je trener Mitrović.
- Daćemo sve od sebe da do kraja godine stvorimo uslove za takmičnje u Regionalnoj ligi. Šapčani vole boks i hoćemo da im donesemo vrhunske borbe u naš grad. Grad nas je i do sada podržavao, nadamo se da će nastaviti i ubuduće. Verujem da smo poverenje opravdali rezultatima. Drugi smo ekipno u Ligi Vojvodine, a na pojedinačnim prvenstvima osvojili smo pet zlatnih, dve srebrne i jednu bronzanu medalju – dodaje direktor kluba Dragan Petrović.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa