27. jul 2017.27. jul 2017.
Živa biblioteka
Održana deveta sednica Saveta za rodnu ravnopravnost

Živa biblioteka

Deveta sednica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Šapca, na kojoj je najavljena realizacija projekta ,,Živa biblioteka” i Konkurs ,,1000 žena”, održana je u prostorijama Gradske uprave.
Projekat ,,Živa biblioteka” finansijski je podržan od strane Grada Šapca, a realizovaće ga Asocijacija Duga, u saradnji sa institucijom Poverenika za zaštitu ravnopravnosti. Ovaj projekat biće realizovan 29. jula 2017. godine u periodu od 17 do 22 sata, na Trgu šabačkih žrtava u Šapcu.
Na sednici Saveta za rodnu ravnopravnost najavljena je i tribina o bezbednosti LGBT osoba, koju će takođe organizovati Asocijacija Duga, 30. jula ove godine.
Miroslava Savković, predstavnica Gradske organizacije invalida rada, informisala je prisutne članove Saveta o saradnji sa ,,Etno mrežom”, kao i o Konkursu ,,1000 žena”. Predložila je učešće Saveta na ovom Konkursu kroz angažovanje žena u izradi proizvoda starih zanata, što su ostali članovi Saveta prihvatili, pa je doneta odluka o preduzimanju daljih aktivnosti povodom ovog Konkursa.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa