27. jul 2017.27. jul 2017.
METALOPLASTIKA POČELE PRIPREME

PLEJ OF CILj, OBAVEZA

Rukometaši Metaloplastike, bez obzira što još nije poznat sistem takmičenja naredne sezone, niti broj timova koji će se plasirati u plej of, doigravanje za titulu vide kao imperativ. Delimično izmenjen tim, Vladan Jordović priprema za izazove borbe za titulu
Da srpski rukomet nije na zavidnom nivou nije novi, nepoznat podatak, već fakat koji se, konstantno potvrđuje. Nije daleko sredina septembra kada bi trebalo da startuje Super liga, a sve nedoumice po pitanju takmičenja još su tu. Ipak, u Metaloplastici, pokušavaju da se pripremaju bez obzira na te krucijalne informacije.
- Praktično se ništa ne zna. Kako sada stvari stoje, uz Vojvodinu i Dinamo iz SEHA lige, samo još dve ekipe će u doigravanje iz domaće lige. Bez obzira na to, plej of je apsolutni cilj kome težimo. Do 2. avgusta smo u Šapcu, obavićemo sva testiranja, a od Bajine Bašte kreću jake pripreme – ističe sportski direktor kluba Slaviša Stojinović.
Novi trener Vladan Jordović imaće na raspolaganju novajlije, bekove: Milana Milića (98), Đorđa Pisarića (99), iskusna Puljizović (87). Borbu za poziciju pivotmena vodiće i Trkulja, a zamene za Milenkovića i Maksimovića na golu su Stanko Kljajić, pridošlica iz Turske i Vladisavljević, povratnik u redove Metaloplastike. Klub su napustili: Dragutinović, Milenković, Maksimović.
- Osim ukoliko ne bude nepredviđenih situacija, prelazni rok je za nas završen, sada sledi uigravanje – dodaje Stojinović.
ŠILE U STRUČNOM ŠTABU
Iskusni Milutin Dragićević odlučio je da okonča bogatu sportsku karijeru i odmah je prihvatio ponudu da uđe u Stručni štab i pomaže novom treneru.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa