10. avgust 2017.10. avg 2017.
VODE DOVOLjNO DO KRAJA LETA
JAVNO-KOMUNALNO PREDUZEĆE
“VODOVOD ŠABAC”

VODE DOVOLjNO DO KRAJA LETA

Dok su ekstremne temperature i visoka potrošnja vode u mnogim gradovima Srbije izazvali probleme u snabedavnju, u Šapcu to nije bio slučaj prethodnih dana.
I pored visokih temperatura koje dostižu i 40 stepeni Celzijusa, Javno komunalno preduzeće „Vodovod“ Šabac, dobro snabdeva Šapčane kvalitetnom pijaćom vodom.
- U toku prethodnog meseca je zabeležena značajno veća potrošnja vode u odnosu na prosek, što je i razumljivo s obzirom na izuzetno visoke temperature ovog leta. Međutim, naši građani su redovno i bez ikakvih problema snabdevani zdravom pijaćom vodom. Isto će biti i tokom avgusta kada je reč o potrošnji i snabdevenosti – izjavila je Daniela Lovrin Gavrilović, direktorka JKP “Vodovod Šabac”
Ovog leta probleme sa vodom imaju na Ubu, u Lajkovcu, Ljigu, Beočinu, Titelu, Odžacima… Apel za racionalnim korišćenjem vode zabeleženi su i u Beogradu, i mnogim većim gradovima Srbije.
- Ono što je najvažnije za građane Šapca je da je sistem vodosnabdevanja stabilan i da vode ima dovoljno. Tako će biti i do kraja leta – poručuje Lovrin Gavrilović.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa