Info

10. avgust 2017.10. avg 2017.
MAČVA “RAZBILA” JAVOR, SINOĆ PROTIV RADNIČKOG

LjUDI MOJI, DA LI JE OVO MOGUĆE?

Iako bi verovatno svaki navijač Mačve, bez razmišljanja prihvatio bod iz Ivanjice, stigla su tri i to u kakvom maniru. Sat vremena Mačva je igrala dobro, a poslednjih 30 minuta besprekorno “zgromivši” Ivanjičane
Čuveni komentar Mladena Delića mnogima kojima je “crveno – crna” boja na srcu došao je u misao dok su pratili kretanje rezultata iz Ivanjice prethodne subote. Prvobitno olakšanje kada je poluvreme završeno bez golova, pretvorilo se u nevericu zadovoljstva kada su “čivijaši” krenuli da pune mrežu Javora.
Po teškom i sparnom vremenu, publiku nije mogao da razonodi duel tokom prvog dela, niti na samom početku drugog. Ako je baš neophodna komparacija, za nijansu više, uslovno govoreći, prilika imao je domaći tim, no daleko od toga da je neka šansa predstavljala preveliku opasnost za Đogatovića, odnosno Filipovića. Tripković i Silva su pokušavali u redovima domaćih, Adamović i Gemović kod gostiju. Najavu velike pobede dao je 60. minut. Miodrag Gemović odigrao je još jedan sjajan meč. Odlično je glavom proigrao Adamovića, a ovaj loptu prosledio u mrežu. Ubrzo Gemović još jednom, s leve strane perfektno centrira, a za sposobnosti Bojana Matića bio je to zicer kakav ne može da se promaši. “Javor je” je pokušavao, no evidento je drugi gol slomio, obično nezgodne domaćine. Dok su “veza” i napad bili bespomoćni, odbrana je gubila sigurnost, a cena toga su još dva pogotka. Jeremić oduzima loptu kod šesnaesterca gostiju, proigrava Pejovića, a ovaj Jordana Jovanovića za 0:3. U samom finišu, pas ka Đogatoviću preseca Bojan Matić, 1 na 1 i rutinskih 0:4.
Na stadionu Mačve sinoć je gostovao “Radnički” iz Niša. Baš negde početkom ovog duela, ovaj broj “Glasa Podrinja” bio je u štampi, te mi ne znamo ishod, ali se nadamo da je ogroman optimizam u redovima Šapčana dobio potvrdu u realnosti. Nišlije su u Šabac doputovale posle prvog trijumfa, takođe na gostovanju. Inače, ovo je bio prvi prvenstveni okršaj starih klubova posle više od jedne decenije.
STIGAO ARSENIJEVIĆ
Uprava Mačve i doskorašnji vezni igrač AEK Inke Filip Arsenijević postigli su dogovor o jednogodišnjoj saradnji. Arsenijević je rođen u Užicu 1983. godine, igrao je za Sevojno, Jagodinu, Javor, OFK, Novi Pazar, više grčkih klubova i kazahstanski “Šahtjor”.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa