17. avgust 2017.17. avg 2017.
U SUBOTU U ŠAPCU GOSTUJU “GRAĐEVINARI” (S. 17:00)

PREDAN RAD ZA “RAD”

Posle dve pobede, usledila su dva poraza i sada treba pokazati psihološku snagu. Beograđani rival po meri. Oba tima u sezonu ušla sa sličnim ambicijama
Super liga je izjednačena, te i rezultatske amplitude nisu neočekivane za većinu timova. Šapčani su startovali ubedljivim porazom na stadionu Partizana, ali su potom usledila dva trijumfa gde je izazov bio ne poleteti previše. Sada su iza kluba dva poraza u pet dana i ekipa mora naći način da izbegne zamku defetizma. Objektivno, nema razloga za strah, još je početak prvenstva, a zaliha sasvim solidna za novajliju u ovom trenutku. Porazi od “Radničkog” i “Spartaka” jesu bili specifični i teški sa psihološkog stanovišta, svaki na svoj način, no i to je deo sporta. Sve će biti zaboravljeno ukoliko “Mačva” osvojio “trojku” protiv “Rada” ove subote.
- Mi radimo po sistemu koji smo ustalili. Nismo zapali u euforiju posle Zemuna i Javora, nećemo klonuti posle ova dva poraza. Šteta za obe “nule”, no tempo je takav da nije bilo vremena da se tuguje. Već od utorka mislimo samo o radu. Klub sa tradicijom i dugim stažom u Super ligi dolazi na naš stadion. Respektujemo ih na svaki način, no tražimo tri boda – ističu u Mačvi.
Do sada izabranici trenera Gordana Petrića osvojili su četiri boda. Jedan u Kruševcu, na teškom gostovanju i tri protiv “Zemuna”, a iako su poraženi namučili su i “Crvenu Zvezdu”, odnosno “Mladost” u Lučanima.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa