17. avgust 2017.17. avg 2017.
MAČVA poraŽena U SUBOTICI

PREOKRET ODNEO SVE

Dva puta je “Mačva” vodila na severu, bila ravnopravan rival, ali dva prekida, onaj najgori i još jednom slobodan udarac ostavili su bodove u Subotici
Iskustva ne bi bila prilika da se nešto nauči kada ne bi bila bolna. Nisu bile poslednje sekunde, ali kao i protiv “Radničkog”, slobodan udarac sa 18 metara priredio je bolni deja vu svim navijačima “crveno – crnih”. Glavčić, rezervista domaćih perfektno je pogodio suprotni ugao gola Filipovića i svom timu doneo pobedu.
Počelo je odlično. Igra bez puno prilika, ali i kontrola utakmice Mačve. Početni napadi domaćih su umireni, da bi u 28. minutu Protić odlično šutirao po zemlji sa 20-ak metara za 0:1. Dubinska lopta Savkovića izbacila je Nikolića ispred Filipovića što je donelo poravnanje. Posle kornera i povratne lopte odlično šutira Milinković za novo voćstvo gostiju 1:2. Međutim jedanaesterac i već pomenuti slobodan udarac donose bodove “golubovima”. Bilo je prilika na obe strane, no posle preokreta promena rezultatska nije se dogodila.
- Zaslužili smo nešto iz ovog sjajnog meča, a dobili smo ništa. Igrali smo, zalagali se, trudili, no ponovo nas sreća nije adekvatno ispravila. Uveren sam da sa ovakvim pristupom uskoro će i ona biti na našoj strani i da se vraćamo na kolosek pobeda – istakao je trener Dragan Aničić.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa