24. avgust 2017.24. avg 2017.
NIJE DOBRO
“RAD” ODNEO BODOVE IZ ŠAPCA

NIJE DOBRO

Loš niz nastavljen, a iako protivnik nije plenio kvalitetom, pametna igra u prvih 15 minuta bila je sasvim dovoljna da teren napuste podignutih ruku. Mačva jalova u napadu, inicijativa bez rezultata
Jedan brz napad “od noge do noge” i rutinska egzekucija Lukića, odnosno majstorstvo iskusnog Vladimira Volkova bili su sasvim dovoljni “radovcima” da odnesu sve iz Šapca. Kontrolisali su gosti igru u prvih 15 minuta, ostvarili i više od planiranog u tom periodu, a izgrađeno u četvrt sata samo su čuvali do kraja. “Mačva” je još jednom imala više loptu u posedu, ali svi napadi nisu izrodili više od jedne velike prilike Protića, najboljeg aktera Mačve u ovom meču, još pri rezultatu 0:1 i nekoliko pokušaja sa distance. Gol Matića sa bele tačke praktično je jedini udarac domaćih u okvir u prvom delu, a nije ih bilo mnogo ni u nastavku. Pokušao je Marković glavom, Milinković i Gemović bili neprecizni i to je to. “Rad” od 15. minuta potpuno okrenut odbrani, bez pretnji po Filipovića.
- Džaba sva inicijativa kada dozvolite dva gola na početku. Imamo traumatičan niz poraza, ali moramo naći snagu da se povratimo. Povrede, nedostatak sreće, sve je to sport i ne možemo se time pravdati, već moramo osvajati bodove – istakao je Dragan Aničić.

- Mačva je bila bolja 75 minuta, ali mi smo u prvih 15 dobili meč. Odlična su tri boda, ali ne mogu biti zadovoljan igrom i povlačenjem u apsolutnu defanzivu – rekao je trener “Rada” Gordan Petrić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa