31. avgust 2017.31. avg 2017.
PAUZA POSLE VELIKE POBEDE “NA KROVU”

SUPROTNO PROGNOZAMA

Malo ko je davao šanse “Mačvi” u Beogradu. Ne samo da je rival bio bez poraza, sa nekoliko velikih trijufma u prvih šest kola, već je i šabački klub došao posle vezanih poraza. Ipak, sve kvote i prognoze srušili su Matić i Gemović
Još je “Voždovac” jedan od kvalitetnijih timova kod nas, predvodi ga mlad, perspektivan trener, “zmajevi” još bole Partizan, no prethodnog vikenda morali su osetiti gorčinu poraza, ne protiv drugog tima iz samog vrha, već protiv “rukija” i tima koji je odigrao meč, prototip nastupa za naredne superligaške okršaje na gostujućim terenima.
Posle izjednačenog početka činilo se da je pitanje trenutka kada će Voždovčani preuzeti kontrolu meča, međutim intervencija Ristivojevića postaje pas na bok za Pejovića, a kapiten proigrava Matića. Najbolji strelac lige sjajno pogađa, sa 15-ak metara gol Popovića. Preuzeo je domaći tim inicijativu posle toga, međutim dobar nastup Šapčana upotpunio je golman Filipović. Bilo je prilika na obe strane da bi u finišu presing vratio posed Mačvi, Arsenijević proigrao Gemovića, a ovaj plasira loptu iza leđa Popovića za veliko slavlje. Jedino što je pokvarilo utisak sa solidne utakmice su grubi startovi domaćih u finišu, kada je sve već bilo rešeno, no i u tim momentima trener Stolica iskazao je sportsko džentlmenstvo smirivši situaciju.
- Konačno nam se igra isplatila kroz bodove, za razliku od prethodna tri kola. Ovi momci izgaraju na svakom treningu, svakoj utakmici i zaslužuju još više bodova nego što imamo – istakao je trener Dragan Aničić.
Zbog reprezentativnih obaveza sledi pauza u prvenstvu, a Super liga će biti nastavljena 9. septembra. U Šabac dolazi Čukarički.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa