7. septembar 2017.7. sep 2017.
„VODOVOD ŠABAC“ PRUŽA BESPLATNE
INTERVENCIJE ZA PORODICE SA DECOM
OMETENOM U RAZVOJU

Društveno odgovorno preduzeće

Javno-komunalno preduzeće „Vodovod Šabac“ već izvesno vreme sprovodi Odluku o besplatnim intervencijama za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju.
U skladu sa ovom Odlukom, JKP „Vodovod Šabac“ želi da pomogne svim građanima koji imaju navedeni problem, i poziva naše sugrađane da se jave ovom preduzeću u slučaju potrebe intervencije iz njegove nadležnosti.
- JKP „Vodovod Šabac“ vodi društveno odgovornu politiku i želi da na ovaj način pomogne svim porodicama koje imaju problema u funkcionisanju zbog bolesne dece. Veoma je teško kada dođe do pucanja cevi i nekontrolisanog izliva vode organizovati se i obezbediti pomoć i popravku. Zato smo mi odlučili da izađemo u susret takvim situacijama. Počeli smo da realizujemo ovu vrstu besplatne pomoći i da u veoma kratkom roku obavimo svaku vrstu popravke za koju se ukaže potreba – kaže Daniela Lovrin Gavrilović, direktorka JKP „Vodovod Šabac“.
Ovo preduzeće je, inače, nedavno obezbedilo besplatan priključak na kanalizacionu mrežu za jednu hraniteljsku porodicu sa troje dece.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa