7. septembar 2017.7. sep 2017.
PROŠLE SEDMICE U SAOBRAĆAJNIM NESREĆAMA U
OKOLINI ŠAPCA

TRI OSOBE IZGUBILe ŽIVOT

Prošlog četvrtka oko 12 časova u Lipolistu, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice izgubilo život. Kako nezvanično saznajemo dvadesetdvogodišnji muškarac usled neprilagođene brzine, izgubio je kontrolu nad motociklom i sleteo u kanal za odvod vode. Usled zadobijenih povreda, preminuo je na licu mesta.
Tri dana ranije, oko 16 časova u mestu Glušci, u ulici Cvetina Brkića dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice izgubilo život. Kako nezvanično saznajemo, do nesreće je došlo kada je dvadesetogodišnji vozač koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole, započeo radnju preticanja drugog vozila, ali je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu i udario u vozilo. Sedamdesetdvogodišnji muškarac podlegao je povredama.
Dana 29.08.2017. godine, oko 14 časova u Mišaru došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice izgubilo život. Kako nezvanično saznajemo, osamdesetdvogodišnji vozač izgubio je kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta, i udario u zadnji deo teretnog vozila koje se nalazilo parkirano na kolovozu. Od zadobijenih povreda preminuo je na licu mesta.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa