3. februar 2011.3. feb 2011.
BOKS:

“MAČVA“ ODBRANILA TITULU

Prošle godine registrovan je 21 klub sa 255 takmičara od toga 4 nova BK “Gard“ Vršac, BK “F89“, BK “Novo Naselje“ i BK “Lupus“ svi iz Novog Sada, za 2010.g. nije se preregistrovao BK “Galaktik“ Sombor i BK “Ringfighter promotion“ Kanjiža
Održana su 2 kampa za mlade takmičare u aprilu u Somboru i u avgustu na Letenci, Fruška Gora.
U okviru 1. lige Sever (Regionalna liga Vojvodine) održano je 8 kola, prosečno po kolu lige učestvovalo je 13 klubova, 54 takmičara i održano 19 borbi. U konkurenciji pionira najuspešnija ekipa je BK „Mačva“, u školarcima BK „Loznica“, u juniorima BK „Spartak“, u mladima BK „Mačva“, u seniorima BK „Loznica“ i ženama BK „Šajkaši“.
Održano je pojedinačno prvenstvo Vojvodine za sve starosne kategorije u Žablju gde je u poslednjoj deceniji prvi put da su svi klubovi učestvovali, najuspešniji klubovi su bili: BK „Šajkaši“ sa 4 zlatne, 1 srebrnom i 2 bronzane medalje, BK „Vojvodina“ sa 3-3-1 i BK“Spartak“ i BK „Mačva“ dele treće mesto sa 3-2-1.
Od 2010. godine Bokserski savez Vojvodine dodeljuje prelazni pehar najuspešnijem klubu koji su takmičenja u organizaciji našeg Saveza a to su: liga Vojvodine, Pojedinačno prvenstvo Vojvodine i Vojvođanska zlatna rukavica, a najuspešniji klub za 2010. godinu je BK „Mačva“ Šabac sa 5-3-3 medalje“, BK „Loznica“ sa 5-3-1, BK „Spartak“ 5-2-2, BK „Šajkaši“ 5-1-4 medalje.
Na pojedinačnom prvenstvu Srbije najuspešnijih 5 klubova su naši: BK „Mačva“, BK „Loznica“, BK „Spartak“, BK „Šajkaši“, BK „Novi Sad“.
Održana je veoma uspešna i jaka 28. Vojvođanska zlatna rukavica u organizaciji BS Vojvodine u Subotici, učestvovalo je 11 država sa 66 takmičara.
Na sva tri međunarodna turnira u Srbiji, osvojili su trofeje naši takmičari, “Beogradski pobednik“ Branimir Stanković BK „Mačva“, „Vojvođanska rukavica“ Denis Memetović BK „Spartak“ i meč šampiona „Zlatna rukavica Goran Despoto

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa