14. septembar 2017.14. sep 2017.
TESTIRANI NOVI MODELI
ODRŽAN PRVI SKUP LjUBITELjA RENAULT AUTOMOBILA

TESTIRANI NOVI MODELI

Protekle sedmice, održan je prvi veliki skup ljubitelja Renault automobila, pod nazivom “Skup Renault Automobili Srbija”. Domaćin ove manifestacije, bio je vlasnik auto-kuće “PSC Vuković” Mihailo Vuković, ovlašćeni distributer i serviser Renault vozila. Cilj okupljanja bio je da se članovi, kao i svi prisutni upoznaju i razmene iskustva.
Tokom šestočasovnog druženja, ljubitelji Renault vozila i članovi tima “Renault Automobili Srbija” imali su priliku da testiraju novog Talisman, Koleos, Kadjar i Capture, ali i da vide stare automobile ove marke. Skup je okupio više od sto ljudi iz raznih krajeva. Poštovaoci Renoa su na ovu manifestaciju u Šabac došli iz Beograda, Lazarevca, Loznice, Obrenovca, Čelareva, Užica, Subotice, Petrovca na Mlavi, Velike Plane...
Osim kvalitetnog druženja, poklona, hrane i pića, učesnici su imali priliku i da osvoje pehar za najlepši automobil na skupu. Domaćin, Mihailo Vuković, nagrade u vidu pehara dodelio je za prvo mesto Srđanu Stefanoviću koji je pobedio sa modelom Megan 2, Branimiru Iliću za drugo mesto sa Renault 4, a za treće mesto Marku Jadžiću sa Megan 4.
-Posetioci i članovi ovog skupa imali su priliku da probaju i pogledaju naše najnovije modele, kao i da saznaju specijalne uslove finansiranja. Proglasili smo i tri najlepša automobila i dodelili nagrade, onima kojima su tog dana članovi Skupa Renault Automobili Srbija dali najviše glasova - istakao je Nikola Marić, direktor porodaje „PSC Vuković“.
Prema rečima direktora prodaje “PSC Vuković” skup je osim prilike za druženje i razmenu iskustava bio i promocija zajedničkog brenda.
- Nema boljih promotera od svih dugogodišnjih vlasnika vozila marke Renault. Zajedno smo podelili radost, jer je francusko-japanska alijansa RENAULT-NISSAN u prvih šest meseci ove godine prodala najviše automobila na svetu, a do kraja ove godine bi mogla da postane i najveći proizvođač četvorotočkaša na svetu – kaže Marić.
Domaćini su na kraju Skupa Renault Automobili Srbija poželeli učesnicima da se na istom mestu nađu i iduće godine u još većem broju, a posetioci su događaj napustili više nego zadovoljni. Planirani defile, Renault automobila otkazan je zbog Maratona održanog u isto vreme.
K.J.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa