14. septembar 2017.14. sep 2017.
BOKS – 30. REVIJA “ZLATNA ČIVIJA”

DRAGIČEVIĆU TROFEJ

Bokser šabačke “Mačve” Lazar Dragičević osvojio je jubilarnu 30. “Zlatnu čiviju”. Trofej zaslužio duelom protiv Savanovića. Održano 11 zvaničnih borbi i jedan revijalni duel
Sve kategorije imale su svoje reprezente na tradicionalnoj “Zlatnoj čiviji”. Pozivu organizatora, Bokserskom klubu “Mačva”, odazvalo se 22 borca iz cele Srbije, a prisutni u hali “Zorka” uživali su u 11 borbi. Po odluci žirija najviše je pokazao domaći bokser Lazar Dragičević koji je efektnim nastupom, posle prekida, savladao Savanovića iz Beograda. Priznanje za najborbeniji par takođe odlazi jednom od domaćih boksera. Naš juniorski reprezentativac Semiz Aličić i Srećković iz Novog Sada razgalili su publiku i zasluženo osvojili priznanje. Reviji je prisustvovalo oko 300 gledalaca. Sudili su: Gligić, Sekulić, Andrić, Purkov i Melegi, dok je delegat bio Žmukić.
- Zadovoljni smo odzivom, važno je da je bilo predstavnika u svim kategorijama i da je publika mogla da vidi i buduće i trenutne asove našeg sporta. Nadam se da su prisutni uživali, a zadovoljni smo i nastupom naših boksera – istakao je predsednik Mačve Predrag Stanišić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa