3. februar 2011.3. feb 2011.
MEDICINSKA ŠKOLA “DR ANDRA JOVANOVIĆ“ I ŠKOLA ZA UMETNIČKE ZANATE

ŠKOLE OTVORENOG SRCA

Prošlog četvrtka, na dan Svetoga Save, na platou između komšijskih škola održana je zajednička manifestacija na kojoj je zajedno sa sugrađanima proslavljena školska slava
Ovom manifestacijom Medicinska škola i Škola za umetničke zanate pokazale su koliko su važni dobrosusedski odnosi. Uz pomoć komšijskih pekara „Božić“, „Perišić“, „Figaro“, „Mića-M“, ali i pekare „RAND-M“ koja se nalazi na autobusoj stanici, sugrađani su mogli da se počaste pecivima, štrudlama i krofnama. Sve to se zalilo toplim čajem koje je na licu mesta kuvalo osoblje restorana „Cezar“. Na taj način sugrađani, učenici i profesori mogli su se zagrejati u hladnom zimskom danom. Na ruku je išlo i sunčano vreme koje je doprinelo sveopštoj proslavi.
- Na predlog tima za humanitarne aktivnosti Medicinske škole i đačkog parlamenta pozvali smo naše komšije iz Umetničke škole i evo organizovali smo ovu lepu akciju „Škole otvorenog srca“. Jednostavno naša je slava, a ona je važna za celo društvo pa smo smatrali da bi bilo lepo da pozovemo građane da ih počastimo. Toga svega ne bi bilo da nam nisu pomogle okolne komšijske pekare „Božić“, „Perišić“, „Figaro“, „Mića-M“, ali i pekara „RAND-M“ koja nam nije komšinica. Naš komšija restoran „Cezar“ nam je pomogao tako što je kuvao čajeve za goste. Nadamo se da ćemo ovako nastaviti pošto nam je prva godina. Planiramo da sa ovim krenemo svake godine i upriličimo razne aktivnosti za našu slavu ““ rekla je Snežana Opačić, direktor Medicinske škole „Dr Andra Jovanović“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa