28. septembar 2017.28. sep 2017.
PROVCI GOSTUJU U ARANĐELOVCU

OPTIMISTIČNO NA ŠUMADIJU

Fudbaleri Prova premašili su sva očekivanja na startu Srpske lige “Zapad” i ne samo da zauzimaju visoku četvrtu pozciju, već im je u nekoliko utakmica nedostajalo samo malo koncentracije i sreće pa da bodovni saldo i pozicija na tabeli budu još bolji. Rutinski i sigurno su slavili protiv Poleta, a igra iz te utakmice je pravac koji treba slediti i na gostovanju u Aranđelovcu. Domaćini su umeli da pobeđuju, gube i igraju nerešeno i kod kuće i na strani, te ih je teško okarakterisati kao “domaću” ili “gostujuću” ekipu, ali posle tri meča bez pobede bodovi iz Priboja vratili su im samopouzdanje i svakako da planiraju “tricu” i protiv “Prova”.
- U najavama se ponavljamo, ali tako jednostavno mi funkcionišemo. Kompletni idemo u Aranđelovac, iskusnoj ekipi, bod je sasvim dobar, ali hoćemo tri, kao i do sada. Verujemo u sebe ma ko da je rival – istakao je trener Prova Igor Đurković.
TABELA SLZ: 1. Sloga (P) 17; 2. Zlatibor 16; 3. Smederevo 14; 4. Provo 13; 5. Proleter (V) 13... 10. Mokra Gora 9; 11. Tutin 8.... 16. Železničar (L) 5; 17. FAP 4; 18. Loznica 2.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa