28. septembar 2017.28. sep 2017.
OKRUŽNA LIGA – NAJAVA SEDMOG KOLA

NEZABELEŽEN “HAOS”

Niko ne voli gužvu, “haos”, ali ovakav kakav vlada u Okružnoj ligi pogoduje neutralnim posmatračima. Naravno, govorimo o situaciji na tabeli gde prvoplasirani i desetoplasirani tim razdvaja tri boda. Derbi utakmice u Bogatiću, Miokusu, Prnjavoru
Pet ekipa deli prvu, tri drugu i dve treću poziciju na tabeli, situacija kakva se retko viđa i posle dva kola, a u Mačvanskoj okružnoj ligi je to slučaj posle šest rundi. Kiks vodeće “Mačve” u subotu, mogli su iskoristiti “Mladost” i “Mladi Borac”, ali nisu, dok “Cerić”, “Sinđelić” i “Sloga” jesu i sada su svi na koti 12. “Radnički” i “Jevremovac” šunjajući se čekaju priliku da zauzmu vrh, ali jedno je gotovo sigurno, uzbuđenja će ove godine biti mnogo u Okrugu. Tokom vikenda najviše se očekuje u Bogatiću, gde “Mačva” dočekuje Donji Dobrić, što jedirektan duel za poziciju jedan.
- Jak, kvalitetan rival, ali uz šampionske ambicije idu i pobede. Tri boda su cilj, nadamo se dobrom fudbalu, punim tribinama jer nam je svaka podrška važna u ostvarivanju velikog cilja. Kući nema mesta za ispuštanje bodova – rekli su u rukovodstvu Mačve.
- Tri prvotimca su pod znakom pitanja za subotu, ali bez obzira, ko bude na raspolaganju mora dati i više od maksimuma protiv prvog favorita lige. Obećavam da ćemo igrati, nadigravati se. Bod je zadovoljavajući, a želimo i tri, zašto da ne – rekao je Slaviša Pavlović, član uprave FK “Mladost”.
Trenutno u najboljoj formi su “Sinđelić” sa četiri, odnosno “Sloga” sa tri vezana trijumfa. Lipničani putuju u Miokus, što je duel ekipa sa liderskih pozicija, dok “Sloga” od dolaska novog trenera Milinkovića zna samo za pobede, ali sada putuje u Prnjavor, gde “Mladost” ne gubi bodove. Četiri zadovoljna tima ne mogu biti na kraju vikenda. Svi dueli startuju od 15 sati.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa