21. septembar 2017.21. sep 2017.
MAČVA GOSTUJE U KRUŠEVCU

ŠOK TERAPIJA NAPRETKA

Napredak igra ispod očekivanja ove sezone, a prvi ceh neuspeha platio je trener Nenad Sakić. Kvalitetom su Kruševljani iznad aktuelne pozicije, ali se nadamo da oporavak neće početi od Mačve. “Čivijaši” ohrabreni “četvorkom protiv Radnika”
Stari klub “Napredak” sezonu je počeo sa evropskim ambicijama i planom borbe za mesto među pet najboljih ekipa u ligi, no takva očekivanja, u dobroj meri su izneverili u prvih devet kola. Pet poraza ih je odvelo u donji deo tabele i sa 10 bodova dočekuju gostovanje ovdašnjeg tima. Nisu “čarapani” očekivali da će gostovanje Mačve dočekati gledajući u leđa novom superligašu, ali situacija je takva, a “provicnijski Urugvaj” dočekuju sa novim trenerom, zamenikom Nenada Sakića. “Crveni” iz Kruševca u sastavu imaju igrače sa internacionalnim iskustvom poput Alivodića, Miladinovića, Kasalice i Nenada Šljivića koji je i najbolji strelac kluba.
Na drugoj strani “Mačva” ponovo ima duplu dozu rasterećenosti pred duel pod Bagdalom Pobeda protiv “Radnika” vratila je tim u sredinu tabele i sa čak osam bodova više od ekipa u zoni ispadanja nema tereta na leđima Šapčana, a svakako da Kruševac nije mesto gde se unapred računa na bodove. Ipak, nisu to bili ni Ivanjica, a posebno ne Beograd (Voždovac), a osvojeno je šest.
- Vrlo izjednačeno prvenstvo, mogući su svi rezultati. Mi igramo svoju igru, ne odstupamo od nje i daćemo sve od sebe da se iz Kruševca vratimo sa povoljnim ishodom - istakao je Marko Đurišić.
JUČE KUP
Ekipu “Bačke” šabački ljubitelji fudbala mogu videti dva puta u svega desetak dana. Kroz devet dolazi kao gost u nastavku Super lige, a juče su gostovali u okviru 1/16 finala Kupa Srbije.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa