21. septembar 2017.21. sep 2017.
PROVO – POLET U NASTAVKU SLZ

FAVORITI UZ OPREZ

Još u Provu analiziraju propuštene prilike u Lajkovcu, a zaboraviće ih ako pobede Ljubić, Tim bez poraza dočekuje ekipu samo jednom poraženu. Cilj je tri boda
Samo da su iskoristili velike prilike u Lajkovcu, Provci bi doneli tri boda i značajno popravili gol razliku, no, nije to bio dan navale jednog od najprijatnijih iznenađenja Srpske lige “Zapad”. U klubu se nadaju da će sreća koja nije bila saveznik proteklog vikenda, sada biti okrenuta domaćinu i da će niz od dva remija prekinuti pobeda. Ipak, upozoravaju na vrlo kvalitetan sastav iz Ljubića koji dolazi u nedelju od 15:30.
- Oni imaju mnogo više iskustva od nas u Srpskoj ligi. Vrlo su stabilan, organizovan klub, a saradnja sa Borcem iz Čačka donela im je nekoliko mladih i dobrih fudbalera. Igraju tvrdo, izgubili samo jednom, teško je probiti čvrstu odbranu, sigurno će igrati oprezno, no to ne menja naš plan. Kompletni smo i od ponedeljka smo usresređeni na ovaj duel, nadamo se pobedi. Dobro smo počeli, nećemo to da kvarimo – ističe trener Igor Đurković.
TABELA: 1. Sloga (P) 14; 2. Proleter (V) 13; 3. Zlatibor 13; 4. Karađorđe 11; 5. Smederevo 11; 6. PROVO 10... 10. Polet 7...13. Železničar 5; 14. FAP 4: 15. Ml. Radnik 4; 16. Loznica 2.
ŽELEZNIČAR – PROVO 0:0 (0:0). Gledalaca: 500. PROVO: M. Petrović, N. Petrović, Vasić, Kovačević, Jovičić, Isailović, M. Jovanović (Jašić), P. Jovanović, Jošić, Pantelić, Nedeljković, Adamović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa