21. septembar 2017.21. sep 2017.
RUKOMET – METALOPLASTIKA STARTUJE (S. 18:30)

USREDSREĐENOST OD STARTA

Duelom protiv “Mokre Gore” Metaloplastika počinje ove subote Super ligu. Primarni cilj plej of
Pripreme behu rezultatski vrlo uspešne. Osim minimalnog poraza u jednom duelu u Maglaju, preostali dueli doneli su isključivo trijumfe. Ovaj podatak daje osnovu većim ambicijama, optimizam je prisutan i kod trenera Vladana Jordovića, ali istovremeno ne dopušta da to stvori preveliku opuštenost.
- Vrlo sam zadovoljan radom svih igrača tokom priprema, posvećenošću koju su pokazali i bez koje nema uspeha. Pripreme su jedno, sezona nešto drugo i mi moramo da dokažemo sebi i navijačima da zaista vredimo kao tim i to već od prvog kola. Bilo je povreda, opravdani razlozi sprečili su da od starta svi budu na pripremama, ali nismo odstupali od zacrtanog plana – ističe trener Vladan Jordović.
Protekla sezona je bila neuspešna i niko od rukometaša ne beži od te činjenice, sećanja treba da izblede kroz pobede.
- Svesni smo da se od nas očekuje mnogo više nego što smo postigli u prošlom prvenstvu, ali i mi očekujemo više od sebe. Smatram da imamo vrlo kvalitetan tim, kao kapiten mogu samo da hvalim saigrače kao ljude, sportiste. Atmosfera je odlična i verujem u uspeh – ističe kapiten Miloš Mitrović.
Da bi se proklamovano ostvarilo ekipe poput “Mokre Gore” moraju se pobeđivati, uz sve poštovanje rivala. Utakmica u subotu od 18:30 u hali “Zorka” prvi je korak ka plasmanu u doigravanje za titulu.
- Iskusan tim, novi u ligi, igraju protiv najvećeg tima Srbije, motivacija ne može biti veća, ali uveren sam da je kvalitet na našoj strani – smatra golman Stanko Kljajić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa