5. oktobar 2017.5. okt 2017.
DAN ZA DRUŽENjE I LjUBAV
UDRUŽENjE HRANITELjA - ŠABAC OBELEŽILO DEČJU NEDELjU

DAN ZA DRUŽENjE I LjUBAV

Dečja nedelja, obeležava se tradicionalno svake godine u oktobru sa ciljem da se skrene pažnja javnosti na prava dece i mladih. Ovim povodom, Udruženje hranitelja Šabac, drugu godinu za redom organizovalo je manifestaciju zabavnog karaktera. Program koji se odvijao na Letnjikovcu, pripremljen je uz podršku OŠ Majur, OŠ iz Dobrića “Nikolaj Velimirović”, KUD Abrašević i CSU gde su malo starija deca imala priliku da vide park nauke.
-Ovo je manifestacija koja je posvećena Konvenciji za dečja prava i mislim da je jako značajna. Prošle godine smo je organizovali na gradskom trgu uz manji broj ljudi, a sada su nam u gostima i deca iz Beograda, Obrenovca, Loznice i Sremske Mitrovice. Dan je osmišljen da se družimo i volimo - istakla je Branislava Matić, predsednica Udruženja hranitelja Šabac.
Predstavnici Udruženja hranitelja Šabac, iskazali su zahvalnosti Gradskoj upravi Šapca, kao i Božidaru Katiću što su doprineli tome da manifestacija bude organizovana na pravi način.
-Najpre želim da se zahvalim ljudima iz Udruženja hranitelja ali i svim hraniteljima što obavljaju posao koji nije ni malo zahvalan, ni malo lak a uvek je od kad je sveta i veka bio nažalost neophodan. Ono što je jako važno jeste da su se oni organizovali, da funkcionišu na način na koji treba i da postaju sve bolji i bolji. Grad Šabac je od samog početka bio tu da im pruži podršku. Ono što smo na manifestaciji videli i što možemo videti kroz niz događaja i predavanja koje oni organizuju svake godine, pokazuje da se svim tim malim postucima, velike, važne i krupne stvari mogu promeniti ako postoje ljudi koji to žele i ako imamo dobru volju i sposobnost da zajednički gradimo budućnost - istakao je član Gradskog veća Božidar Katić.
K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa