5. oktobar 2017.5. okt 2017.
SPORTSKE IGRE PU “NAŠE DETE”

KO ĆE BRŽE KO ĆE PRE

Organizovanjem sportskih igara “Ko će brže, ko će pre?” PU “Naše dete” otpočela je program obeležavanja Dečje nedelje čiji je ovogodišnji moto ”Gradimo mostove među generacijama za radost svakog deteta”. Manifestacija na Gradskom trgu povodom obeležavanja prvog dana Dečje nedelje PU “Naše dete” realizovana je u saradnji sa Sportskim savezom Šapca. Podeljeni u sportske ekipe mališani iz 11 vrtića demonstrirali su na poligonima svoje veštine.
-Na Trgu su predškolci, ali sva ostala deca su prema svojim specifičnostima i mogućnostima u objektima u kojima su se nalazila na sličan način obležila prvi dan Dečje nedelje. Za dečju nedelju predvideli smo niz manifestacije tako što ćemo uključiti i roditelje i lokalnu zajednicu. Planirano je mnogo manifestacija u koje spada i obeležavanje dana osoba sa autizmom i posetu vaspitačici koja je u penziji istakla je Sandra Mićić, direktorka PU “Naše dete”.
Cilj sportske manifestacije u okviru prvog dana obeležavanja Dečje nedelje bio je pre svega promocija zdravih stilova života i negovanje sportskog duha najmlađe poulacije. U okviru programa obeležavanja organizuju se razne priredbe, likovne i muzičke radionice, revije ali se i pokreću nove akcije od šireg značaja za razvoj dece.
K.J.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa