5. oktobar 2017.5. okt 2017.
MAČVA NA PAUZI S 13 BODOVA

MRŠAV I BLED REMI

Možda se Mačva i Bačka mogu okarakterisati kao borbene ekipe, ali prvenstveni okršaj protekle subote nije doneo nikakav kvalitet blizak elitnom rangu. Dve greške, dva gola, po jedan bod
Dve izgledne i jednu vrlo solidnu priliku imali su gosti već u prva tri minuta, no nije ih Makarić iskoristio. Ubrzo, već u devetom, greška na sredini terena, odlično proigravanje Matića gde najbolji strelac umešno uspeva da iznudi jedanaesterac. Precizan Lazarević za 1:0. Od tog trenutka do samog finiša poluvremena ništa vredno pomena. Kada su se svi spremali za odmor. Posle kornera za goste u nadoknadi, neverovatno smušena reakcija golmana i odbrane Mačve, lopta prolazi kroz peterac i spremno je glavom dočekuje Klisura, 1:1. Iako je veći deo nastavka domaći tim imao igrača više, na terenu se to nije pokazalo, čak su Bačvani imali i više loptu u posedu. Šut Gemovića u finišu jedino što se može podvesti pod šansu.
- Previše lako smo primili gol, u najgorem trenutku, a to je mnogo uticalo na nas. U nastavku borbeno, ali nedovoljno dobro. Realan bod i ja sam zadovoljan pred pauzu, još smo i ispred Bačke i drugih ekipa, solidna je prednost, a naš prevashodni cilj je opstanak – rekao je Dragan Aničić.
Ovog vikenda je pauza, a onda “crven- crne” očekuje gostovanje na Marakani u nastavku Super lige.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa