5. oktobar 2017.5. okt 2017.
PROVO DOČEKUJE GOSTE IZ TOPOLE

“RANITI KARAĐORĐA”

Serija nepobedivosti Prova okončana je proteklog vikenda u Aranđelovcu. Iskusniji domaćin bio je nešto bolji, znatno precizniji iz prilika koje je stvorio i rezultat toga je zaslužen poraz jednog od najprijatnijih iznenađenja Srpske lige “Zapad” Prova 2:0. Poraz nikada nije lak, ali bodovna zaliha je sasvim dobra, a mesto pri vrhu očuvaće bodovi protiv ekipe “Karađorđa”. Trijumf je cilj koji neće biti lako dostignut, ali može se dosegnuti, uveren je trener Đurković.
- Iskusniji su od nas, poznati su im srpskoligaški izazovi. Imaju posebno dobru navalu i po meni jednog od najboljih napadača lige. Dolaze nam sa bodom više. Verovatno bi oni bili zadovoljni i remijem, ali će čekati priliku da potpuno trijumfuju. Naravno, naše je da to sprečimo. Nismo kompletni, ali to neće biti opravdanje. Idemo na pobedu – rekao je Đurković.
TABELA SLZ: 1. Zlatibor 19; 2. Sloga (P) 18; 3. Smederevo 17; 4. Šumadija (A) 14... 6. Karađorđe 14; 7. PROVO 13.... 15. Jedinstvo (U) 6; 16. Loznica 5; 17. Železničar (L) 5; 18. FAP 4.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa