5. oktobar 2017.5. okt 2017.
“ŽELEZNIČARI” STIŽU U ŠABAC

NIŠLIJE ZA POVRATAK

Možda je “Metaloplastika” mogla do boda u “Šumicama”, ne bi bilo nezasluženo, iako se ni trijumfu Crvene Zvezde ne može oduzeti takav epitet. Derbi se mora zaboraviti, a bodovi protiv Niša su obaveza
Prvi ovosezonski derbi starih rivala, po trijumfu, pamtiće “Crvena Zvezda”. Kapital stvoren na samom početku kada su se odvojili na plus tri već posle nekoliko minuta (veliki u utakmici sa malo golova) Beograđani su čuvali do kraja, iako je gostujući tim uspevao da pripreti, najpre početkom nastavka, a potom i u finišu. Minus jedan u pomenutim periodima nagoveštavali su uzbudljiv kraj, međutim, posle velikog približavanja, razbranio bi se Pejčinović na golu i sprečavao potpuni preokret. Šta je tu je, mnogo je važno, planirane bodove realizovati u stvarnosti protiv “Železničara” predstojećeg vikenda u hali “Zorka”. Gosti su u prethodnom kolu potpuno nadigrali “Jugović”, pobedili sa čak 11 razlike, a blizu bodova bili su i na startu protiv Obilića, no kući su poneli bod.
- Posle problema sa kojima su se suočili prethodnih godina, klub se stabilizovao i stvorio je jaku bazu za budućnost. Već sada raspolažu jakom ekipom, vrlo nezgodnom, agresivnom i motivisanom. Naravno, ništa to ne menja naš plan osvajanja dva boda pred našim navijačima – rekao je Borislav Vladisavljević.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa