Info

5. oktobar 2017.5. okt 2017.
MEĐUNARODNI TURNIR ZA DECU “ILIJA PANTELIĆ”

ŠABAČKA BUDUĆNOST OBEĆAVA

Tokom vikenda više od 1.200 najmlađih fudbalera iz čak 13 država nadmetalo se na turniru “Ilija Pantelić” u Novom Sadu, a šabački predstavnici osvojili po jednu titulu, drugo i treće mesto.
Pobednički pehar doneli su mladi “admirali”. U kategoriji dece rođene 2007. godine, OFK “Admiral” slavio je titulu pobedivši u finalu “Juventus” (Rumunija) 4:0, pre toga, u eliminacionom delu, ubedljivi protiv “Sarajeva” 3:0 i “Osijeka” 3:0. Ukupna gol razlika 22:1. Petar Manojlović proglašen je najboljim igračem u ovom uzrastu.
Dve medalje u Šabac stigle su na grudima fudbalera “Parka”. Najmlađi fudbaleri (2010), posle trijumfa na penale protiv Crvene Zvezde, poraženi su u finalu od Bistrice 2:1, te im je pripalo srebro. Osim medalje, priznanje za najboljeg golmana pripalo je Urošu Saviću. Godinu dana stariji klupski drugari zauzeli su treću poziciju. Deca rođena 2009. u četvrtfinalu bolja od Veternika 1:0, sarajevska “Slavija” jača u polufinalu 3:2, no u meču za bronzu Šapčani siloviti protiv Vojvodine 3:0.
Kod najstarijih fudbalera rođenih 2005. godine, ekipa “Čivije” zastala je u četvrtfinalu. Poraženi su od Sarajeva.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa