12. oktobar 2017.12. okt 2017.
PROTEKLA NEDELjA U KOCELjEVI

U ZNAKU IGRE I OSMEHA

Kao i prethodnih, i ove godine u koceljevačkom kraju dečja nedelja obeležena je nizom aktivnosti a sve je bilo u znaku igre, zabave i dečjih osmeha. Organizovana su sportska nadmetanja, maskenbal, a vaspitači vrtića “Poletarac” našli su se u nesvakidašnjoj ulozi glumaca i najmlađim stanovnicima ove opštine podarili pozorišnu predstavu. Povodom Dana otvorenih vrata predškolci, osnovci i srednjoškolci bili su gosti kod predsednika opštine.
–Vi ste ono najlepše što Koceljeva ima. Pokazali ste da ste ponos i lepota. Na nama je da vam obezbedimo što više sadržaja za lepo detinjstvo i odrastanje- poručio je Dušan Ilinčić.
“Poletarce” je zanimalo da li će imati veći vrtić, dok su srednjoškolci najpre izrazili zahvalnost zbog renoviranja škole i boljih uslova rada, a potom istakli neophodnost nabavke novog školskog autobusa.
Odgovarajući na pitanja Ilinčić je rekao da nije lako obezbediti sve što je potrebno ali da će se rukovodstvo opštine truditi da uradi sve što može kako bi mladima omogućili što bolje uslove.
V. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa