12. oktobar 2017.12. okt 2017.
TOTALNI PRIJATELjI KUPACA
GOMEKS OBELEŽIO ROĐENDAN U ŠAPCU

TOTALNI PRIJATELjI KUPACA

Brojnim akcijama, popustima, promocijama i degustacijama, u nedelju, 8. oktobra obeležen je prvi rođendan najvećeg maloprodajnog objekta u Gomeks sistemu Supermarketa “TOTAL” u Šapcu. Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po „totalno“ niskim cenama „rame uz rame“ sa onim proizvodima koji su na redovnim akcijama.
Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju kvalitetni suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte, sokovi, kafe. Rođendansko slavlje uveličali su neizostavni animatori i zabavljači dece. Najmlađi posetioci Šabačkog “TOTAL-a” tako su imali priliku da se druže sa popularnim strip junakom Spajdermenom, klovnom i mađioničarem, kao i da „srede“ svoje lice u mini facepainting radionici. Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugašena je prva svećicu na velikoj rođendanskoj torti uz neizostavnu pesmicu „Srećan rođendan“ koju su uglas pevali i potrošači i zaposleni u “TOTAL-u”. Druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati, na obostrano zadovoljstvo.
Teritorije koje Gomeks pokriva su Vojvodina, Beograd, Mačva a malorodajni objekti otvoreni su i u Velikom Gradištu i Krupnju. U planu je širenje maloprodajne mreže na centralnu Srbiju i ka južnom delu Srbije. Do kraja godine broj objekata bi trebalo da dostigne cifru od 150 s tim što je 2018. planirano preko 200 malorodajnih objekata. Prema rečima PR i marketing menadžera Nedeljka Golušine i u Šapcu je planirano još nekoliko objekata ali i u bližoj okolini grada.
-Ovo je fantastično podneblje gde su i Šapčani i oni koji žive u okolini Šapca 2013. kada je Gomeks prvi put ušao na ovu teritoriju prepoznali Gomeks kao komšijsku radnju, prodavnicu u koju se vraćaju svaki dan ali i kao prijatelje koji su uvek spremni kada je za to neophodno da priskoče u pomoć - istakao je Nedeljko Golušin.
Gomeks je firma koja je nastala u susednoj Hrvatskoj 1993. Zbog poznatih dešavanja na toj teritoriji, vlasnik i direktor Gomeksa, Goraan Kovačević je sa porodicom 1995. prešao u Zrenjanin gde je ni iz čega stvorio ovo što je danas Gomeks sa 145 maloprodajnih objekata i blizu 1800 zaposolenih ljudi. Trenutno sadrži distribucioni centar u Zrenjaninu gde je i rashodno-distriucioni centar u kojem se vrši proizvodnja mesa i mesnih prerađevina, i ditribucioni centar u Šapcu. Gomeks sarađuje sa preko 1.500 dobavljača ali se taj broj iz meseca u mesec povećava. Kao društveno-odgovorna kompanija duže od pet godina je generalni pokrovitelj Zrenjaninskog narodnog pozorišta “Toša Jovanović” u Zrenjaninu, a poslednje tri godine Gomeks je pokrovitelj “Sterijinog pozorja” u Novom Sadu.
K.J.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa