12. oktobar 2017.12. okt 2017.
ŠESTA “SANRAJS BIZNIS LIGA” ŠABAC
MALI FUDBAL

ŠESTA “SANRAJS BIZNIS LIGA” ŠABAC

Uskoro, četvrtog novembra na terenima SC “Sanrajs” startovaće šesti tradicionalni i prestižni turnir u malom fudbalu “Sanrajs biznis liga Šabac 2017/18, takmičenje kompanija u fudbalu koje je svakako najkvalitetnije, ne samo u Šapcu već i u celom regionu. Dokaz kvaliteta je broj klubova koji raste iz godine u godinu. Prethodne sezone nastupila su 24 tima, a ove godine očekujemo blizu 40 ekipa.
Mesto druženja i sjajnih utakmica kao i u prethodnih pet godina biće tereni “Sanrajs” sportskog centra u ulici Oslobođenja.
Liga traje do kraja marta naredne godine kada ćemo saznati koji tim će podići veliki pobednički pehar, a titulu brane “Prosvetari”. Kao i uvek, ekipe najvećih i najuspešnijih šabačkih firmi i javnih ustanova, osim za šampionsku titulu,boriće se i za bogat nagradni fond.
Sve informacije o načinu prijavljivanja i uslovima, zainteresovani mogu dobiti na bojeve telefona u okviru Sportskog centra: 062/308-607 i 069/2586-672. Direktor Lige je dr Milenko Matić.
“Sanrajs biznis liga Šabac” nije jedina aktivnost u okviru prestižnog kompleksa. U saradnji sa SOS kanalom ljubitelje fudbala očekuje i nadmetanje najmlađih u okviru “Lige budućih šampiona”, odnosno najstarijih koje očekuje “Liga vaterana”.
SC “SANRAJS”
Sportski centar “Sanrajs” najveći je i najposećeniji sportski centar u gradu sa tradicijom dugom jednu deceniju. U svom sastavu ima četiri zatvorena terena za mali fudbal, jedan veliki fudbalski teren i sedam teniskih terena, a osim sportskog sadržaja, Centar korisnicima nudi i dva kafea, dečje igralište, a u planu je i dodatno obogaćivanje sadržaja.
U okviru “Sanrajs” centra organizovano funkcionišu teniske i fudbalske škole za juniore u kojima veštine sporta stiče 250 polaznika, a uz to postoji i omladinski fudbalski klub član drugog ranga fudbala u Srbiji za ovaj uzrast.
Najviše usluge koriste rekreativci koji imaju sve preduslove za sport tokom cele godine. Leti na otvorenim, a zimi na zatvorenim terenima oni su u mogućnosti da igraju tenis ili fudbal, kvalitetno provode slobodno vreme, a svoj omiljeni Sportski centar tokom godine poseti nekoliko hiljada Šapčana. Čitave godine priređuje se veliki broj turnira za sve uzraste, od najmlađih do najstarijih.
PR

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa