10. februar 2011.10. feb 2011.
FK „MAČVA“ BOGATIĆ ČLAN MAČVANSKE OKRUŽNE LIGE

CILjAJU VRH

Nakon ubedljivo prvog mesta u Međuopštinskoj ligi Mačva, fudbaleri bogatinske Mačve jesenju sezonu u Mačvanskoj okružoj ligi završili su na drugom mestu sa tri boda zaostatka u odnosu na “Napredak“ iz Mačvanskog Belotića. Bilans je 30 bodova, devet pobeda, tri remija i samo dva poraza
Tokom zimske pauze izabrano je novo rukovodstvo kluba i trener ekipe. Predsednik kluba je Ivan Radovanović njegov zamenik potpredsednik kluba je Vladimir Dražić. Sekretar je Milan Dražić. Za trenera je postavljen dosadašnji igrač “Mačve“ Milan Radojković.
Predsednik kluba, mladi i ambiciozni, Ivan Radovanović nam je rekao: “Pripreme za novu sezonu, na velelepnom stadionu, počele su 29. januara. Na raspolaganju imamo 22 fudbalera. Neću da krijem ambicije su nam viši rang. Nećemo kuburiti sa finansijama, obezbedićemo sponzore, a imamo i sevesrdnu pomoć Skupštine opštine Bogatić koja ima razumevanja« za “Mačvu“. Na igračima je da se dobro pripreme i na terenu pokažu koliko vrede.
O tek završenom prelaznom roku, kako teku pripreme i o prijateljskim utakmicama, informaciju smo dobili od novog trenera Milana- Miće Radojkovića.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa