10. februar 2011.10. feb 2011.
DRAGI DOMIĆ:

S PONOSOM PREDSTAVLjAM SVOJ GRAD

Mladi Šapčanin u oktobru prošle godine započeo je takmičenje u „Zvezdama Granda“ i već je stigao do petog kruga. Priželjkuje pobedu, ali će biti zadovoljan i ulaskom u finale
Dragi Domić, rođen u Šapcu 1981. godine, potiče iz porodice koja se generacijama bavila muzikom. Pradeda je svirao kontrabas u Cicvarićima, a deda violinu. Njegov otac, po kojem je dobio ime, svira harmoniku i peva, dok je brat Aleksandar, poznatiji kao Agiša, kompozitor i aranžer.
Zato i ne čudi što je još kao dečak od šest, sedam godina počeo da pevuši po kući pa ga je ta ljubav prema muzici 1997. godine odvela na prvo takmičenje. U pitanju je bio „Prvi glas Srbije“ u Beogradu u organizaciji Petra Sama, tadašnjeg muzičkog urednika RTS-a. Na tom takmičenju zabavne muzike pevao je numere Olivera Dragojevića. Na velikoj manifestaciji Šumadijskog okruga „Čaša vode sa izvora“ u Kniću osvojio je drugo mesto. Pobednica je tada bila Jelena Tomašević. Godinu dana kasnije takmičio se u svome rodnom gradu na manifestaciji „Raspevana jesen“, a dve hiljadite godine u 3KDuru pevao je džez standarde. Usledila je poduža pauza od takmičenja, a onda je 2008. godine prvi put nastupio u „Zvezdama Granda“ gde, po njegovim rečima, nije ostvario nikakav uspeh. Prošla godina donela mu je mnogo više uspeha na ovom takmičenju.
- Lagao bih kada bih rekao da ne želim da pobedim. Želim da pobedim, ali ću biti apsolutno zadovoljan da uđem u finale. Voleo bih da budem jedan od osam finalista koji će pevati u Areni, rekao je Dragi Domić.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa